×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/nub.ba/httpdocs/images/galerije/ssmz
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerije/ssmz

Posjeta učenika Srednje škole metalskih zanimanja

on .

U srijedu, 18.12.2013. godine NUBBiH su posjetili učenici Srednje škole  metalskih zanimanja.

U posjeti je bio prof. Safet Bajić sa četvrtim razredom smjera vazduhoplovnih tehničara te drugi razred smjer mašinskih tehničara.

Cilj posjete bio je da se budući studenti  upoznaju sa NUBBiH, njenim ciljevima, zadacima, funkcijama kao i servisima koje nudi svojim korisnicima.

Prof. Bajiću i učenicima dobrodošlicu u ime kolektiva uputila je v.d. Rukovodilac sektora za informacije i usluživanje korisnika Merima Lendo, koja im je omogućila kratak obilazak NUBBiH,  prvenstveno mjesta njihovog interesovanja kao što su čitaonice, katalog, magacine  monografskih i periodičnih publikacija i Centar za restauraciju, prezervaciju i konzervaciju bibliotečke građe NUBBiH.

Posjeta je trajala dva školska časa, a učenici nisu krili svoju iznenađenost (ne)uslovima rada zaposlenika NUBBiH i nedaćama sa kojima se susreću u kompleksnim zadacima koje obavljaju.

{gallery}ssmz{/gallery}